Рубрики Новини

Через 17 років Reddit нарешті додав можливість пошуку за коментарями

Опубликовал
Тетяна Нечет

Популярний розважальний та новинний онлайн-сервіс Reddit зробив свої коментарі доступними для пошуку. Тепер користувачі можуть отримувати результати й з відповідей на повідомлення, а не тільки з початкових повідомлень і тем. Раніше доводилося самостійно переглядати кожну публікацію у спільноті та коментарі до неї, щоб знайти потрібну інформацію.

Можливість пошуку за коментарями опинилася у топі під час опитування, проведеного Reddit минулого року. До того ж під час «обмеженого початкового тестування» Reddit близько 26 тисяч людей використали цю функцію для перегляду понад 5 мільярдів коментарів.

Reddit також покращив релевантність пошуку, щоб допомогти користувачам знаходити результати, які найкраще відповідають запиту. Раніше результат мав майже точно відповідати запиту. Тепер це змінили. Фактично, кількість результатів пошуку збільшилася на 60%. Пошук тепер робить більш релевантним новий контент і орієнтується на попередню історію пошуку користувачів.

Reddit також покращив свій пошуковий інтерфейс. Він отримав новий простіший дизайн.

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація

Тепер перевага надається публікаціям, а не іншому типу контенту. Спрощено сторінку видачі результатів. Скорочено кількість несподіваних результатів, які ґрунтуються на намірі «зробити пошук безпечнішим». Нові функції доступні поки що лише у десктопній версії.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Тетяна Нечет
Теги Reddit