Через «Приват24» тепер можна сплачувати податки для ФОП

Опубликовал
Вадим Карпусь

«ПриватБанк» запустив нову функцію в застосунку «Приват24» для фізичних осіб. Тепер фізичні особи-підприємці (ФОП) мають можливість сплачувати єдиний податок та інші бюджетні платежі через цей застосунок. Про це йдеться у повідомленні каналу PrivatBank_insider.

Як повідомив член правління «ПриватБанку» Євген Заіграєв, нова можливість вже з’явилась для всіх клієнтів ФОП в оновленій версії «Приват24».

«Ми продовжуємо розвиток максимально зручного сервісу для малого бізнесу в Приват24 для фізичних осіб, – говорить Євген Заіграєв. – Сьогодні ми зробили ще більш зручними бюджетні платежі прямо всередині звичного для всіх мобільного банку».

Щоб створити бюджетний платіж через застосунок «Приват24», підприємцю треба зайти в розділ «Бізнес» та вибрати пункт «Платіж до бюджету». Далі необхідно вибрати отримувача та номер рахунку одержувача. Далі в блоці «Дані платежу» потрібно обрати код сплати податку, вказати суму податку та рахунок, з якого будуть списані кошти. Після перевірки вказаних даних достатньо підписати платіж за допомогою SmartID.

Disqus Comments Loading...