Рубрики НовиниСофт

Chromebook сповіщатиме користувачів про використання кабелю USB-C з обмеженою функціональністю. Спочатку ця функція з’явиться на пристроях з Intel Core 11-12 покоління

Опубликовал
Тетяна Нечет

Останнє оновлення Google Chromebook додало функцію, при якій пристрій повідомляє користувачеві, якщо кабель USB-C має обмежену функціональність. У кабелів може бути різна швидкість заряджання та передачі даних, тому ця нова функція Chromebook — корисний інструмент для усунення неполадок.

«Придатні пристрої Chromebook повідомлять вам, якщо кабель USB-C, який ви використовуєте, не підтримує дисплеї або не ідеально підходить для вашого ноутбука. Ви також отримаєте повідомлення, якщо кабель не підтримує високопродуктивні стандарти USB4/Thunderbolt 3, які підтримує ваш Chromebook», — йдеться в блозі Google.

Нова функція з’явиться насамперед на Chromebook із процесорами Intel Core 11-го або 12-го покоління, які підтримують USB4 або Thunderbolt, а потім і на інших.

Оновлення включає ще кілька функцій. З’являться лупа з розділенням екрана і програма для рукописного введення Cursive для всіх Chromebook, що підтримують стилуси.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Hillel IT School.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

Через напад росії мільйони українців були змушені залишити свої будинки, тисячі навчальних закладів постраждали від бомбардувань та обстрілів. Понад 3,7 мільйона дітей навчаються дистанційно. Тому Google у співпраці з Міносвіти України, ЮНЕСКО та партнерами по всьому світу вирішив подарувати 43 тисяч ноутбуків Chromebook українським викладачам.

Disqus Comments Loading...