Рубрики НовиниСофт

Circle to Search ─ спрощений пошук з екрану будь-якого застосунку з’явиться у Galaxy S24, Google Pixel 8 та «преміальних» смартфонах

Опубликовал
Вадим Карпусь

У смартфонах серії Galaxy S24 дебютувала нова функція Circle to Search. Її розробкою займалися разом Samsung та Google. Вона пропонує можливість пошуку в Google за допомогою жестів.

Щоб скористатися функцією Circle to Search, потрібно натиснути та утримувати кнопку Home на сумісному мобільному пристрої. Потім потрібно обвести, виділити на екрані зображення об’єкта, що цікавить, і натиснути кнопку. Після цього відкриється сторінка з результатами пошуку Google, які розповідають про обведений об’єкт. Завдяки цьому можна швидко знайти предмет або будівлю, які потрапили на фото в соцмережі або відео в YouTube. При цьому навіть не обов’язково знати назву цього об’єкта та вигадувати пошуковий запит.

На відміну від Google Lens, пошук за допомогою Circle to Search працює на будь-якому екрані мобільного пристрою. Щоб скористатися ним, не потрібно закривати поточний застосунок або робити скріншот, а потім відкривати застосунок для пошуку. Функція Circle to Search робить пошук швидшим і зручнішим.

Онлайн-курс "Математика тастатистика для Data Science" від robot_dreams.
Навчіться проводити статистичний аналіз даних за допомогою Python та розвиньте математичне мислення для розв’язання реальних завдань Data Science.
Детальніше про курс

Залежно від місцезнаходження, для певних пошукових запитів можна переглядати генеративні огляди, сформовані за допомогою ШІ-технології, що містять корисну інформацію та контекст, зібрані в інтернеті, а також ставити більш складні та конкретні питання.

Нову функцію Circle to Search буде запущено 31 січня на п’яти смартфонах: трьох представниках нової серії Samsung Galaxy S24, а також на Google Pixel 8 і 8 Pro. Надалі вона з’явиться на інших «обраних преміальних» Android-смартфонах.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...