Clicks creator – чохол для iPhone із вбудованою фізичною клавіатурою за ціною $139

Опубликовал
Вадим Карпусь

Британська компанія Clicks привезла на виставку CES 2024 новий аксесуар для iPhone, який сподобається людям, що ностальгують за телефонами BlackBerry. Це чохол з повноцінною фізичною клавіатурою Creator, яка знаходиться в нижній частині кейсу і не перекриває дисплей. Проте з таким підходом доводиться миритися зі збільшеною довжиною смартфона у чохлі.

Клавіатура підключається до iPhone через порт Lighting або USB-C, залежно від моделі, і дозволяє заряджати смартфон як завжди. Підтримуються моделі iPhone 14 Pro, iPhone 15 Pro та Pro Max. У новинці немає модуля Bluetooth та вбудованого акумулятора, який потрібно було б заряджати. Зате пристрій має вбудоване підсвічування, що полегшує набір тексту вночі або у темряві. Також заявлено підтримку комбінацій клавіш, що дозволяє переміщатися по інтерфейсу пристрою без використання сенсорного екрана. Наприклад, щоб прокрутити вебсторінку вниз, треба натиснути клавішу пробілу.

Онлайн- курсPython developer від Mate academy.
Amazon, Facebook, Netflix, Spotify використовують Python в розробці. Вивчіть цю мову на курсі Python developer і отримайте нову роботу! .
Отримати знижку на курс

Чохол із клавіатурою Clicks creator вже доступний для замовлення на сайті компанії за ціною $139. Постачання розпочнеться з 1 лютого.

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь