Club3D підготувала перші кабелі стандарту USB Type-C 2.1, здатні передавати до 240 Вт потужності

Опубликовал
Вадим Карпусь

Близько року тому організація USB Implementers Forum представила стандарт USB Type-C 2.1, який підтримує потужність до 240 Вт. І тепер на ринку з’являються перші кабелі з підтримкою стандарту USB Type-C 2.1.

Голландська компанія Club3D вже підготувала до випуску кабелі, які здатні передавати до 240 Вт потужності. Фактично, компанія має три різні кабелі, які відрізняються можливостями. У вересні минулого року організація USB Implementers Forum випустила рекомендації щодо брендування пристроїв USB-C 2.1, які дозволяють виробникам змішувати можливості кінцевих продуктів. Але при цьому всі можливості та характеристики мають бути чітко позначені. Отже, споживачі не повинні заплутатися в різноманітті кабелів з різними характеристиками.

Що стосується Club3D, то вона пропонує кабель довжиною 1 метр, здатний передавати відео з параметрами 8K/60, дані на швидкості 40 Гбіт/с та 240 Вт потужності. Другий кабель має довжину 2 метри й також здатний передавати 240 Вт потужності, але його пропускна здатність для відео та даних урізана у 2 рази – 4K/60 та 20 Гбіт/с відповідно. Третій 2-метровий кабель також може передавати 240 Вт потужності, але його можливості передачі даних обмежені лише стандартом USB 2.0 – 480 Мбіт/с.

Поки що не уточнюється, коли за якою ціною можна буде купити нові кабелі Club3D, що відповідають стандарту USB Type-C 2.1. Також зазначимо, що поки що на ринку немає відповідних зарядних пристроїв. Власні зарядні пристрої Club3D забезпечують потужність до 132 Вт.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь
Теги Кабели