Cocreator від Microsoft — «друге дихання» для Paint і офіційний генератор зображень для пристроїв PC Copilot+

Опубликовал
Катерина Даньшина

Paint нарешті офіційно отримує генератор зображень на основі ШІ, але доступним він буде не для всіх.

Microsoft анонсувала функцію Cocreator — поки як ексклюзивну для пристроїв PC Copilot+ (свої моделі вже анонсували Asus і Dell зокрема). Завдяки «алгоритмам на основі дифузії» інструмент може генерувати зображення на основі текстових підказок, а також ваших власних дудлів у програмі Paint.

Компанія вже експериментувала з ШІ-генератором зображень в Paint, а ранні версії Cocreator були доступні для розробників і Windows Insiders з осені. З появою PC Copilot+ функція стає офіційною.

Під час демонстрації на заході Surface Microsoft продемонструвала, як Cocreator поєднує ваші власні малюнки з текстовими підказками для створення зображення. Існує також «повзунок креативності», який дозволяє контролювати, наскільки ШІ може переважати на тлі вашого оригінального мистецтва.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Серед інших новинок для PC Copilot+: функція Recall, що дозволяє ПК записувати усі ваші дії та відтворювати за запитом; Live Captions — перетворює вимовлені слова на англійські субтитри на екрані; а також інструмент для відео- та аудіодзвінків Windows Studio Effects з фільтрами для фону, регулюванням освітлення, шумозаглушенням та телесуфлером.

Disqus Comments Loading...