Рубрики НовиниКрипто

Coinbase оновила мобільний додаток, додавши гаманець, доступ до DeFi та браузер

Опубликовал
Максим Григор'єв

Найбільша криптобіржа Coinbase, на якій зареєстровано 90 млн облікових записів, відкрила для «невеликої частини» користувачів доступ до децентралізованих програм (DApp) на основі Ethereum із власного додатка.

Це нове доповнення допоможе користувачам купувати NFT на різних торгових майданчиках, включаючи власні платформи NFT OpenSea та Coinbase, торгувати на децентралізованих біржах, а також через платформи DeFi отримувати чи погашати кредити. Ці функції будуть реалізовані за допомогою нового гаманця та браузера Coinbase DApp.

Гаманці Coinbase також отримають функцію спільного зберігання, чого немає в інших децентралізованих гаманцях.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

«Якщо ви втратите доступ до свого пристрою, ключ до вашого гаманця Dapp буде в безпеці, і підтримка Coinbase допоможе у відновленні ключа».

Директор з управління продуктами Coinbase Ріші Дін

Компанія заявила, що спочатку розгорне новий сервіс на базі Android для обмеженої кількості користувачів у Сполучених Штатах, а найближчим часом планує поширити його на всіх користувачів та платформи.

Для біржі це вже другий великий запуск за місяць. Раніше було відкрито торговий майданчик Coinbase NFT, який показав скромні результати: 150 транзакцій у перший день і торгів на $75 тис.

Coinbase у першому кварталі зазнала падіння ринку і навіть зафіксувала перший чистий збиток. Якщо за перший квартал 2021 року біржа отримала $1,6 млрд, цього року виторг упав на 27% до $1,1 млрд.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Максим Григор'єв