Рубрики НовиниКіно

«Дім дракона», на який ми заслужили: Джордж Мартін випустив нову книжку і вона багатьом може не сподобатися

Опубликовал
Андрій Русанов

Джордж Р. Р. Мартін представляє нову книжку, і це, емм… не те, чого від нього чекають. Книжка-розмальовка, яка була оголошена автором «Пісні льоду й полум’я», надійде у продаж 7 травня.

Книжка містить 75 ілюстрацій улюблених сцен, персонажів та логотипів серіалу. Мартін поділився двома сторінками у своєму блозі, на них зображені Алісент Хайтауер та Рейніра Таргарієн разом на одній, та дракон Каракс на іншій.

«Від конфлікту між Рейнірою та Алісент до Деймона, який спалює армію Годувальників крабів, досліджуйте час правління імперії Таргарієнів у Вестеросі за допомогою офіційної книжки-розмальовки «Дім Дракона». Ця книжка-розмальовка, що складається з понад 75 оригінальних ілюстрацій, пропонує можливість знову пережити найдраматичніші моменти надзвичайно популярного шоу», — йдеться в офіційному повідомленні на сторінці книжки на Amazon, де вона коштує $18,99.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Джордж Мартін додає, що завантаження двох сторінок, доступних у його блозі, стане гарною прикрасою для вечірки з переглядом прем’єри другого сезону «Дому Дракона» під час прем’єри першого епізоду 16 червня 2024 року. Серіал є екранізацією книги Мартіна «Вогонь і кров», яка описує історію дому Таргарієнів. Автор уже бачив перші два епізоди та описав їх як потужні, емоційні, карколомні та дуже темні.

Disqus Comments Loading...