Рубрики НовиниСофт

Для гри Red Dead Redemption 2 з’явилась неофіційна українська локалізація

Опубликовал
Вадим Карпусь

Група українських ентузіастів розпочала роботи над українською локалізацією гри Red Dead Redemption 2. На жаль, це неофіційний проєкт з перекладу. Тому локалізація не буде додана в гру розробником, а для того, щоб бачити рідну мову під час мандрівок Диким Заходом, доведеться встановлювати та налаштовувати переклад самотужки.

Наразі автори вже переклали деякі елементи інтерфейсу, головне меню та меню паузи, перший сюжетний розділ та підказки до завдань першого розділу, а також назви деяких предметів. Попри те, що попереду ще багато роботи, автори вже пропонують можливість встановити та оцінити український переклад Red Dead Redemption 2. Для цього знадобиться додатково встановити інструменти Lenny’s Mod Loader та Mod Activator. Докладна інструкція в встановлення української локалізації, а також всі необхідні файли доступні за наступною адресою.

При виявленні помилок про це можна повідомити авторів перекладу, звернувшись за наступною адресою.

Онлайн-курс "Тестування API" від robot_dreams.
Навчіться працювати з API на просунутому рівні та проводити навантажувальні тестування, щоб виявляти потенційні проблеми на ранніх етапах розробки.
Програма курсу і реєстрація
Disqus Comments Loading...