Рубрики НовиниСофт

Додаток СБУ для боротьби з ворогом Bachu відтепер доступний і для iOS

Опубликовал
Володимир Скрипін

Служба безпеки України повідомила, що офіційний мобільний додаток «Bachu», який дозволяє надсилати інформацію про пересування ворога навіть за відсутності інтернету, відтепер доступний також на iOS. Його вже можна завантажити в магазині Apple App Store за цим посиланням.

СБУ випустила додаток «Bachu» у березні й досі він був доступний лише на Android. Він забезпечує канал зв’язку зі спецслужбами України — можна (і треба) надсилати інформацію про місцезнаходження російської техніки, солдат і небезпечних об’єктів на території України.

Окрім того, розробники розширили функціональність — тепер через нього можна надсилати відеофайли.

Версія для Android доступна за цим посланням. Також сервісом можна скористатися через браузер.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер в ІТ" від Laba.
Навчіться запускати, контролювати й успішно реалізовувати ІТ-проєкти. Пройти весь шлях проєктного управління на реальному кейсі вам допоможе PMD із 19-річним досвідом в ІТ.
Детальніше про курс

Вся інформація, яка надходить до «Bachu», автоматично пересилається на офіційний чат-бот СБУ @stop_russian_war_bot та оперативно потрапляє до українських військових. Bachu — хороше доповнення до чатботу «єВорог» від Мінцифри, за допомогою якого українці можуть повідомити про пересування окупанта чи його ворожої техніки. Авторизація через застосунок «Дія» забезпечує захист від диверсантів. Станом на 3 травня чатботом «єВорог» скористалися 280 тисяч українців.

Disqus Comments Loading...