Рубрики НовиниСофт

Drill — український застосунок, який навчає стрільбі з пістолету й карабіну (АР15/АК74). Серед співзасновників — професійний військовий

Опубликовал
Вадим Карпусь

Група українських ентузіастів розробила military tech застосунок Drill, який дозволяє пройти курси зі стрільби з пістолета й карабіну (АР15/АК74) прямо на своєму смартфоні. До його створення залучались українські та міжнародні експерти: чинні військові, спортсмени та представники охоронних організацій.

«Застосунок було розроблено для потреб військових, яким важливо мати змогу продовжувати тренуватись у будь-яких умовах і в будь-який час, і цивільних українців, які хотіли б отримати знання щодо використання зброї і яким бракує часу чи можливостей для відвідування спеціалізованих стрілецьких клубів або занять із тренером», – зазначають розробники Drill.

Застосунок створений з метою навчити всіх охочих стрільбі з різних видів зброї та розвинути навички на високому рівні. Вправи розроблені на основі багаторічного досвіду та участі експертів у реальних бойових діях та у стрілецьких спортивних змаганнях. Наразі в застосунку Drill доступні два основні курси з віртуальними тренуваннями:

  • «Сухий базовий карабін» – курс із тренувань для отримання й розвитку базових навичок володіння карабіном;
  • «Сухий базовий пістолет» – курс для користувачів, які бажають застосувати «сухі» тренування з пістолетом як основні з метою оволодіти базовими навичками й розвинути їх.

Крім того, застосунок пропонує 17 вправ на поводження зі зброєю. Вони включають як базові вправи, так і вправи для самооборони в умовах обмеженої видимості. Усі вправи сформовані в 7 уроків, мають різні рівні складності й підійдуть для тренувань професійних військових, співробітників поліції, спортсменів і цивільного населення.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Окремо зазначається, що перед проходженням курсів усі користувачі ознайомлюються з технікою безпеки й основними правилами поводження зі зброєю.

Застосунок Drill доступний для завантаження в магазинах Google Play та App Store.

  • Drill – це український military tech стартап, який на ранній стадії виграв декілька конкурсів та отримав грантові інвестиції від фонду розвитку українських стартапів USF. Вся команда зосереджена в Києві, до неї входять 20 людей – учасники бойових дій в Україні та за кордоном, міжнародні інструктори зі стрільби з багаторічним досвідом, учасники та призери міжнародних змагань, члени стрілецьких асоціацій.
  • Співзасновники стартапу: Олександр Гусаров – військовий волонтер, серійний IT підприємець з 13-річним стажем, співзасновник благодійного фонду “Крила справедливості”, та Ігор С. – професійний військовий з 10-річним досвідом служби у військах спеціального призначення, ветеран АТО, учасник бойових дій в Україні та за її межами, багаторазовий призер військових змагань, співзасновник школи з тактичних тренувань.
Disqus Comments Loading...