Рубрики НовиниКіно

Другий сезон «Дому Дракона»: фото та відео знімального процесу, жорстока битва та Еймонд Таргарієн

Опубликовал
Андрей Русанов

Нові відео та фотографії зі знімального майданчика другого сезону «Дому Дракона» демонструють перебіг та наслідки жорстокої битви. Після завершення першого сезону два крила Дому Таргарієнів перебувають у війні, і на кадрах можна бачити сліди використання у бою драконів.

Судячи з витоку, другий сезон «Дому Дракона» не уникатиме жорстких кадрів жахів війни. На них видно багато лицарів у яскравих обладунках, кінних та піших, а також безліч обгорілих тіл.

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Мертві воїни лежать біля трави, що палає трави, повз них проходять інші лицарі. Група воїнів крокує вперед, захищаючись щитами від стріл. В іншій сцені лицарі падають від невідомого шквалу – ймовірно, полум’я дракона.

Інші зображення показують яскраво одягнених солдатів, які йдуть на війну зі щитами з гербами їхніх домів. Скрізь лежать тіла, а хати спалені.

На більш ранніх фото можна спостерігати Юена Мітчела у ролі Еймонда Таргарієна.

Другий сезон «Дому Дракона» обіцяє показати війну, до якої глядачів готував перший. У продовженні буде на два епізоди менше, тож серіал має бути насичений подіями. Дата виходу другого сезону невідома, він очікується у 2024 році.

Джерело: ScreenArt

Disqus Comments Loading...