Рубрики НовиниКіно

Другий трейлер серіалу «Дюна: Пророцтво» — становлення Бене Ґессерит

Опубликовал
Андрій Русанов

Стрімінг Max (колишній HBO Max) опублікував новий трейлер «Дюна: Пророцтво» та повідомив в про прем’єру серіала у листопаді.

Другий трейлер містить кілька нових деталей про перший сезон з шести епізодів. Серіал розповідає про становлення секти, яка згодом перетворилася на орден Бене Ґессерит. Голос за кадром каже: «Якщо ви хочете служити великим домам та формувати потік влади, ви повинні спершу отримати владу над собою».

Ще один рядок у трейлері описує деякі перешкоди, з якими зіткнеться ця секта: «Чим більше впливу набуває наше сестринство, тим більше ворогів ми створюємо». Потім Трейлер демонструє кілька коротких моментів неминучих політичних баталій, з якими орден зіткнеться під час свого підйому.

Онлайн-курс "Ефективні презентації в PowerPoint" від Laba.
Навчіться доносити ідеї через актуальні візуалізації.Курс зі створення презентацій, які додивлятися до кінця.Будь то sales offer, чи pitch deck.
Дізнатись більше

«З великого всесвіту Дюни, створеного відомим письменником Френком Гербертом, і за 10 000 років до вознесіння Пола Атріда, «Дюна: Пророцтво» розповідає про двох сестер Харконнен, які борються з силами, що загрожують майбутньому людства, і створюють легендарну секту, яка стане відомий як Бене Ґессерит. «Дюна: Пророцтво» надихається романом «Сестринство Дюни», написаним Браяном Гербертом та Кевіном Дж. Андерсоном».

До акторського складу «Дюна: Пророцтво» увійшли Джейд Анука, Фейліанн Каннінгем, Едвард Девіс, Аойф Хайндс, Кріс Мейсон, Шалом Бруне-Франклін, Камілла Біпут, Джихае, Табу, Чарітра Чандран, Джессіка Барден, Емма Каннінг та Єрін Ха.

Disqus Comments Loading...