Рубрики НовиниКіно

Другий трейлер «Наполеона‎» Рідлі Скотта — 11 Хоакінів із 10!

Опубликовал
Катерина Даньшина

Історична епопея про безжального французького полководця з Хоакіном Феніксом у головній ролі вийде у кінотеатрах наприкінці листопада, а пізніше транслюватиметься на Apple TV+.

Режисер «Гладіатора» та «Останньої дуелі» Рідлі Скотт, відомий своїм гострим поглядом на історичні події та епохи, обіцяє карколомну історію у своїй останній постановці. Фільм «‎Наполеон» оригінально та по-новому розкаже про стрімке та жорстоке сходження  французького полководця (Хоакін Фенікс) до імператорського крісла, крізь призму його залежних та нестабільних стосунків з найбільшою любов’ю у житті, дружиною Жозефіною (Ванесса Кірбі).

Перший трейлер вийшов ще на початку липня, але в другому представили набагато більше сюжетних деталей та сцен битв, а також монологів, які розкривають нову драматичну роль Фенікса. Цікавим виглядає й епізод, де Наполеон відвідує мумію та порівнює себе з Олександром Македонським і Цезарем, лютуючи через те, як з ним поводиться французька знать.

Крім того, у новому відеоанонсі звучить уповільнена версія «War Pigs» Black Sabbath.

Основи Web дизайну від Hillel IT School.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Тахар Рахім з’явиться у фільмі в ролі Поля Барраса, Бен Майлз зіграє Коленкура, Людівін Саньє — Терезу Кабаррус, Меттью Нідхем — Люсьєна Бонапарта, Юссеф Керкур — маршала Даву, Філ Корнвелл — Сансона Бурро, Едуард Філіппоннат — царя Олександра, Пол Ріс — Талейрана, Джон Голлінґворт — маршала Нея, Ґевін Спокс — Мулена, а Марк Боннар — Жана-Андоша Жюно.

Окрім возз’єднання з Феніксом після «‎Гладіатора», Скотт знову співпрацює зі сценаристом «Усі гроші світу» Девідом Скарпою. Продюсери серіалу — Марк Гаффен, Кевін Дж. Волш, Вінстон Аззопарді, Реймонд Кірк, Джанін Моддер та Ейдан Елліотт.

Трейлер — український дубляж та в оригіналі англійською

Постер

Disqus Comments Loading...