Рубрики НовиниСофт

Дуров показав Telegram для Apple Vision Pro — з імерсивним відеоплеєром та AR-стікерами

Опубликовал
Катерина Даньшина

Схоже, Telegram став першою компанією, яка офіційно представила сторонній застосунок для майбутньої гарнітури Apple.

Як програма для обміну повідомленнями Telegram доступний на різних платформах, включаючи iOS, macOS, Android і Windows, однак незабаром отримати доступ до месенджера зможуть і власники гарнітури змішаної реальності Apple Vision Pro за допомогою нової програми visionOS.

На відео, яке опублікував генеральний директор Telegram Павло Дуров на своєму особистому каналі, показано, як програма виглядатиме на Apple Vision Pro: вона майже повністю прозора та відображається на тлі кімнати, є бічна панель із вкладками, що дозволяє відкрити чати, контакти, налаштування тощо.

Користувачі також можуть розраховувати на те, що в Telegram для visionOS будуть доступні медіа, аудіоповідомлення та навіть нещодавно представлені історії.

Онлайн-інтенсив "Як створити рекомендаційну модель за 2 дні" від robot_dreams.
Ви пройдете етапи вибору, навчання, оцінки рекомендаційної моделі для електронної бібліотеки та отримаєте індивідуальний фідбек від лекторки.
Приєднатись до інтенсиву

У тизері показано імерсивний відеоплеєр, а також анімовані AR-стікери, що виходять за межі вікна програми. Повідомлення можна надсилати за допомогою диктування Siri або віртуальної клавіатури.

На цей час подробиць про програму ще немає, але враховуючи те, що Vision Pro очікується в магазинах у США на початку 2024 року, у Telegram ще є час, щоб підготувати додаток visionOS до запуску. Очікується, що гарнітура Apple буде доступна за ціною від $3500.

Disqus Comments Loading...