Рубрики НовиниІгри

«Дюна»: події MMO Dune Awakening відбуваються у світі, де Пол Атрід ніколи не народжувався — трейлер

Опубликовал
Андрій Русанов

MMO на виживання Dune Awakening виявилася грою в альтернативній історії світу «Дюна». У цій історії Пол Атрід не народився і всі подальші події радикально відрізнялися.

Отже, мати Пола, Джессіка, вирішує виконати вимоги Бене Гессерит і народити дочку. Це повністю змінює події на Арракісі, призводячи до «війни вбивць», яка визначає конфлікт між Харконненами та Атрідами на цій часовій шкалі, а також політичний конфлікт, який формує фінал Dune Awakening. Доктор Юї був викритий, герцог Літо та дім Атрідів вижили. Доньку Джессіки, Арісте Атрід, можна зустріти у грі.

«Дуже зворушливо і з полегшенням нарешті ділимося деталями альтернативної хронології в Dune Awakening. Це камінчик, який починає зсув, і він відкриває для гравців багато справді чудових можливостей для дослідження, коли вони прибувають на Арракіс», — каже креативний директор гри Джоел Байлос.

Онлайн-курс "AWS для початківців" від robot_dreams.
Навчіться працювати з cloud-native системами та побудуйте власний застосунок для зберігання даних у системі AWS.Досвід і фідбек від Fullstack Developer in Amazon.
Детальніше про курс

Цю новину було оголошено разом із виходом трейлера на Summer Game Fest 2024. Трейлер також сповіщає, що трансляція Dune Awakening Direct відбудеться 20 червня. У твіті розробники повідомляють, що трансляція включатиме «обговорення нашого останнього сюжетного кінематографічного трейлера, а також нову інформацію про гру».

Джерело: GamesRadar

Disqus Comments Loading...