Рубрики НовиниКіно

«Дивовижна місис Мейзел» повернеться на Amazon Prime 14 квітня — дивимося тизер 5-го сезону комедійного серіалу з Рейчел Броснаген

Опубликовал
Катерина Даньшина

Колишня домогосподарка Міріам «Мідж» Мейзел повертається, щоб знову спробувати здійснити свою мрію та стати успішною артисткою у стендапі.

«Мідж протягом четвертого сезону намагалась відновити свою репутацію та кар’єру після вилучення з турне. В останній серії вона залишає Карнегі-Хол і, стоячи перед засніженим рекламним щитом «Шоу Гордона Форда» виглядає готовою пережити будь-які незгоди. У п’ятому й останньому сезоні Мідж опинилася ближче, ніж будь-коли, до успіху, про який так мріяла», — йдеться в описі до сезону.

«Дивовижна місис Мейзел» — один із найуспішніших серіалів Amazon Prime Video. Він розповідає про Міріам «Мідж» Мейзел, домогосподарку із забезпеченої єврейської родини, яка в одну мить вирішила стати стендап-коміком у Нью-Йорку 1950-х. Головну роль у серіалі, який виходить в онлайн-кінотеатрі Amazon з 2017 року, грає Рейчел Броснаген. За весь час шоу отримало 20 премій «Еммі» та три «Золоті глобуси», включно зі званням найкращого комедійного серіалу. 

Курс QA від Mate academy.
Найпростіший шлях розпочати кар'єру в ІТ та ще й з гарантованим працевлаштуванням.
Інформація про курс

Серед акторського складу — Тоні Шалуб (батько Мідж — Ейб Вайсман), Алекс Борштейн (Сьюзі Майєрсон), Майкл Зеґен (чоловік Мідж — Джоел Мейзел) та Марін Гінкл (мати Мідж — Роуз Вайсман). В останньому сезоні у серіалі також з’являться Кевін Поллак, Кароліна Аарон, Рейд Скотт, Альфі Фуллер і Джейсон Ральф.

Керівник проєкту — Емі Шерман-Палладіно («Дівчата Гілмор»), а її чоловік Деніел Палладіно («Сім’янин») — виконавчий продюсер.

Усі чотири сезони нині можна переглянути на Amazon Prime, перші три епізоди п’ятого і фінального сезону — вийдуть 14 квітня. 

 

Disqus Comments Loading...