Новини Кіно 03.03.2023 о 16:27 comment views icon

«Дивовижна місис Мейзел» повернеться на Amazon Prime 14 квітня — дивимося тизер 5-го сезону комедійного серіалу з Рейчел Броснаген

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Колишня домогосподарка Міріам «Мідж» Мейзел повертається, щоб знову спробувати здійснити свою мрію та стати успішною артисткою у стендапі.

«Мідж протягом четвертого сезону намагалась відновити свою репутацію та кар’єру після вилучення з турне. В останній серії вона залишає Карнегі-Хол і, стоячи перед засніженим рекламним щитом «Шоу Гордона Форда» виглядає готовою пережити будь-які незгоди. У п’ятому й останньому сезоні Мідж опинилася ближче, ніж будь-коли, до успіху, про який так мріяла», — йдеться в описі до сезону.

«Дивовижна місис Мейзел» — один із найуспішніших серіалів Amazon Prime Video. Він розповідає про Міріам «Мідж» Мейзел, домогосподарку із забезпеченої єврейської родини, яка в одну мить вирішила стати стендап-коміком у Нью-Йорку 1950-х. Головну роль у серіалі, який виходить в онлайн-кінотеатрі Amazon з 2017 року, грає Рейчел Броснаген. За весь час шоу отримало 20 премій «Еммі» та три «Золоті глобуси», включно зі званням найкращого комедійного серіалу. 

Серед акторського складу — Тоні Шалуб (батько Мідж — Ейб Вайсман), Алекс Борштейн (Сьюзі Майєрсон), Майкл Зеґен (чоловік Мідж — Джоел Мейзел) та Марін Гінкл (мати Мідж — Роуз Вайсман). В останньому сезоні у серіалі також з’являться Кевін Поллак, Кароліна Аарон, Рейд Скотт, Альфі Фуллер і Джейсон Ральф.

Керівник проєкту — Емі Шерман-Палладіно («Дівчата Гілмор»), а її чоловік Деніел Палладіно («Сім’янин») — виконавчий продюсер.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Усі чотири сезони нині можна переглянути на Amazon Prime, перші три епізоди п’ятого і фінального сезону — вийдуть 14 квітня. 

 

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: