Рубрики НовиниКіно

Джеймс Кемерон спростував «образливі чутки» щодо фільму про батискаф «Титан»

Опубликовал
Андрей Русанов

Режисер «Титаніка» Джеймс Кемерон спростував чутки про те, що він веде переговори щодо створення фільму-катастрофи про субмарину «Титан» компанії OceanGate. Трагічна загибель п’яти осіб у батискафі привернула всесвітню увагу наприкінці червня.

«Зазвичай я не реагую на образливі чутки у ЗМІ, але зараз я мушу. Я НЕ веду переговори про фільм OceanGate і ніколи не буду».

Підставою для чуток, можливо, послужила цікавість Кемерона до підводного знімання. Сам режисер здійснив 33 занурення до місця аварії «Титаніка» та дав кілька коментарів щодо «Титану». У розмові з ABC News Кемерон говорив, що вражений схожістю інциденту з катастрофою Титаніка: «капітана неодноразово попереджали про кригу попереду його корабля, проте він на повній швидкості врізався у крижане поле».

Кіноклуб "Забагато драми" від Skvot.
10 лекцій та 10 практикумів, щоб зрозуміти мистецтво кіномови.Сформуй власний смак та бібліотеку фільмів і навчись писати рецензії.
Програма кіноклубу

Підводний човен «Титан» почав своє останнє занурення до уламків «Титаніка» 18 червня та зник приблизно за 1 годину 45 хв. Через чотири дні було виявлено його уламки, пасажирів та екіпаж вважають загиблими. Серед причин загибелі «Титану» називають недоліки конструкції човна та зневажливе ставлення OceanGate до правил безпеки.

1 липня до каталогу Netflix було додано фільм «Титанік», що викликало невдоволення публіки у зв’язку з нещодавньою трагедією.

Джерело: IGN

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрей Русанов