Рубрики НовиниWTF

Джо Байден потролив конспірологів, які вважають, що він сфальсифікував Супербоул

Опубликовал
Юрій Орос

Президент США Джо Байден зробив послання для правих конспірологів, потроливши переконаних у тому, що він фальсифікував фінальний матч чемпіонату з американського футболу (Супербоул) на користь хлопця Тейлор Свіфт.

Невдовзі після завершення Супербоула в неділю Байден з радістю висміяв тих, хто звинувачував його і демократів у проведенні «психологічної операції з втручання у вибори за допомогою Тейлор Свіфт», передає Gizmodo. Згідно з теорією, Байден організував перемогу команди Канзас-Сіті «Чіфс», де виступає хлопець Свіфт Тревіс Келсі, в обмін на її підтримку на виборах.

Онлайн-курс "Архітектура високих навантажень" від robot_dreams.
Досвід та інсайти від інженера, який 12 років створює програмне забезпечення для Google.
Програма курсу і реєстрація

«Саме так, як ми намалювали», — повідомив офіційний акаунт президента в соціальній мережі X (Twitter). Допис містив зображення Байдена з лазерними очима, відомого в інтернеті як «Темний Брендон» — мем, який має на меті зобразити більш зловісне альтер его президента.

Пост побудований на відео, розміщеному кампанією Байдена, де його прямо запитують, чи не планує він «підступно сфальсифікувати сезон, щоб Chiefs виграли Супербоул».

У мене будуть неприємності, якщо я скажу вам.

— відповів Байден.

Останніми тижнями інфлюєнсери правого напряму на повну потужність просували теорію змови «Байден фальсифікує Суперкубок» зокрема колишній кандидат у президенти Вівек Рамасвамі. Інші праві авторитети, такі як Роган О’Гендлі, попереджали про неминучу загибель, якщо Chiefs виграють, начебто це необхідно, щоб Байден після перемоги на виборах почав третю світову війну.

Свіфт не оголосила, кого вона підтримає на президентських виборах цього року — і навіть не повідомила, чи оприлюднить свій вибір публічно, — але підтримка Байдена цілком можлива. Попзірка підтримала Байдена у 2020 році, опублікувавши селфі з власним печивом Biden-Harris, і раніше критикувала Трампа за його боротьбу з пандемією covid-19.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Юрій Орос