Рубрики НовиниІгри

Elden Ring отримає DLC під назвою Shadow of the Erdtree

Опубликовал
Андрей Русанов

Один з гучних ігрових релізів 2022 року, Elden Ring, отримує перше велике доповнення – DLC під назвою Shadow of the Erdtree.

Сьогодні вранці розробник FromSoftware оголосив у твіттері, що DLC офіційно перебуває у розробці. Компанія не повідомила, коли ми можемо очікувати на реліз.

Короткий пост у блозі гри підтвердив, що DLC вийде на PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S та Steam. У ньому також йдеться, що пізніше з’явиться докладніша інформація про доповнення.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Elden Ring мала величезний успіх: було продано понад 20 млн копій гри по всьому світу. Доповнення не стало повною несподіванкою – FromSoftware має традицію випускати DLC для своїх ігор протягом року після запуску гри.

Elden Ring було випущено 25 лютого минулого року. Досі гра отримувала лише виправлення балансу та оновлення, що дозволяє покращити PvP у Колізеї.

Немає жодних подробиць про те, яку історію чи контент може приховувати Shadow of the Erdtree — лише назва та єдине зображення вище. На ньому ми бачимо Дерево Ерд, що почорніло і втратило сяйво. Можливо, сюжет у доповненні будуватиметься навколо його осквернення. Для гри з таким насиченим лором одного цього достатньо, щоб підживлювати тижні спекуляцій.

Джерела: eldenring.jp, The Verge

Disqus Comments Loading...