Рубрики НовиниІгри

Elden Ring: Shadow of the Erdtree має змішаний рейтинг в Steam — DLC заважке навіть для прихильників соулслайків

Опубликовал
Андрій Русанов

Зайве казати, що ігри FromSoftware важкі, але Shadow of the Erdtree, мабуть, б’є рекорд. Доповнення до Elden Ring, яке стало найкращим на Metacritic та перевершило восьмирічне досягнення The Witcher 3: Blood and Wine, отримало посередні відгуки в Steam. Навіть поціновувачам соулслайків, які звикли до складних боїв, надто важко грати.

У Steam Elden Ring: Shadow of the Erdtree наразі має оцінку «Змішана» на основі відгуків понад 25 тис. користувачів, з яких позитивні лише 62% — це означає, що 38% гравців на ПК залишили Країну Тіней з неприємними враженнями. результат дуже далекий від блискучих 93% позитивних відгуків основної гри на основі колосальних 627 тис. відгуків. Погані рецензії користувачів вказують на слабку продуктивність та завищену складність як причину незадоволення. Боси вбивають єдиним ударом, а шаблони їхніх атак важко зчитувати.

«Цьому DLC потрібен величезний патч для балансу та зменшення шкоди. Якщо ви не захопите босів, ви не виграєте. Мені справді нудно бути не в змозі грати у моєму звичайному стилі через несправедливе покарання, яке ви отримуєте у цьому DLC», — пише один з гравців.

Раніше президент FromSoftware та директор Dark Souls Хідетаки Міядзакі натякав, що студія «справді розширила межі з погляду того, що, на нашу думку, може витримати гравець». Навіть ветеранів Elden Ring боси трощать у лічені хвилини.

Онлайн-курс "Ефективні презентації в PowerPoint" від Laba.
Навчіться доносити ідеї через актуальні візуалізації.Курс зі створення презентацій, які додивлятися до кінця.Будь то sales offer, чи pitch deck.
Дізнатись більше

Джерело: GamesRadar

Disqus Comments Loading...