Рубрики НовиниКіно

«‎Еліо» — дебютний трейлер нового мультфільму Pixar про прибульців та хлопчика, який видає себе за лідера Землі

Опубликовал
Катерина Даньшина

Disney і Pixar випустили перший офіційний трейлер майбутнього науково-фантастичного мультфільму «‎Еліо», прем’єра якого запланована на 1 березня 2024 року.

За сюжетом маленький «‎аутсайдер» Еліо раптово потрапляє в Комуніверс – світ, в якому зібралися представники багатьох іншопланетних рас. Хлопчика помилково ідентифікують як лідера Землі – ролі, до якої він не зовсім готовий.

«Століттями люди зверталися до Всесвіту, шукаючи відповіді — в новому фільмі Disney та Pixar «Еліо» Всесвіт кличе до себе! Еліо має налагодити стосунки з ексцентричними іншопланетними формами життя, пережити серію жахливих випробувань і якимось чином дізнатися, ким він насправді має бути», — йдеться в офіційному описі до фільму.

Роль Еліо виконав Йонас Кібреаб, а його маму Ольгу зіграла Америка Феррера. Джаміла Джаміль з’явиться в образі посла Квесту, а Бред Ґаррет — посла Ґрігона.

Режисером став Едріан Моліна (сценарист і співрежисер «Коко»), а продюсує фільм Мері Еліс Драмм (асоційований продюсер «Коко»).

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

«Еліо» – це 28-й повнометражний фільм Pixar, а вже завтра, 15 червня, в українських кінотеатрах дебютує ще одне творіння студії – «‎Стихії» від режисера Пітера Сона.

Прем’єру «Еліо» очікуємо в березні 2024 року.

Тизер-трейлер «Еліо» — український дубляж

В оригіналі (англійською)

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Катерина Даньшина