Рубрики НовиниКіно

«Еммануель» (18+) — перший погляд на Ноемі Мерлан в еротичній драмі Одрі Діван

Опубликовал
Катерина Даньшина

Фільм, натхненний персонажем і світом письменниці Еммануель Арсан, за сценарієм Ребеки Злотовськи («Діти інших людей‎»), знімали у Парижі та Гонконзі.

Головну жіночь роль у першій англомовній версії фільму «‎Еммануель» зіграє Ноемі Мерлан («Портрет дівчини у вогні»), а чоловічу — Вілл Шарп («Білий лотос»). Також серед акторського складу відзначились двічі номінантка на «Оскар» Наомі Воттс («Малхолланд Драйв»), Джеймі Кемпбелл Бовер («Дивні дива»), Чача Хуан («‎Паперовий будинок») і Ентоні Вонг («Infernal Affairs»).

Деталі сюжету тримають в таємниці, однак відомо, що екранізація режисерки Одрі Діван відрізнятиметься від «‎Прощавай, Еммануель» прибуткового та культового фільму 1977 року, у якому роль дружини французького дипломата, яка вирушає в сексуальну подорож, зіграла Сільвія Крістель.

Онлайн-курс "Фінансовий директор" від Laba.
Опануйте інструменти управління грошовими потоками, ризиками та активами компанії, щоби перейти на посаду CFO.
Приєднатися до курсу

Інший відомий фільм Діван «Подія», який розповідав про незаконний аборт молодої жінки в 1960-х роках, отримав «Золотого лева» на Венеціанському кінофестивалі 2021 року. Ноем Мерлан відзначена премією «Сезар» і нещодавно мала англомовний дебют у фільмі «Тар» із Кейт Бланшетт.

Джерело: Deadline

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Катерина Даньшина