Рубрики НовиниІгри

Енергетичний напій Non stop S.T.A.L.K.E.R. отримав обмежену серію Moonlight на честь майбутньої гри

Опубликовал
Андрій Русанов

У продажу з’явився енергетичний напій Non Stop S.T.A.L.K.E.R. Moonlight обмеженої серії. ЇЇ випуск присвячений грі S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля.

Лімітована колекційна версія напою S.T.A.L.K.E.R. Moonlight вже є в українських супермаркетах. Вона продаватиметься обмежений період часу. А у грі української студії GSC Game World з’явиться вже відомий класичний Non stop Original, який підвищуватиме витривалість персонажів.

Non Stop S.T.A.L.K.E.R. Moonlight випускається в алюмінієвій банці 0,25 л та 0,5 л. Його смак поєднує манго та грушу. Дизайн бляшанки повторює естетику S.T.A.L.K.E.R. «Moonlight (світло місяця) — один з найпотужніших артефактів S.T.A.L.K.E.R. Він дає здібність рухатися довше та швидше. Спробувати той самий напій у грі та під час гри — подвійний фан.

Онлайн-курс "CRM-стратегія" від Laba.
Прокачайте комплексне бачення CRM маркетингу, щоб покращити клієнтський досвід і збільшити конверсію.Навчіться вимірювати активність клієнтів та ефективність програм лояльності.
Детальніше про курс

Співпраця бренду Non Stop та S.T.A.L.K.E.R. має довгу історію. Вперше енергетичний напій з’явився у дебютній частині франшизи – S.T.A.L.K.E.R.: Тінь Чорнобиля. Енергетик можна було купити у торговців, інших сталкерів, або просто знайти у схованці.

Джерело: Non Stop

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрій Русанов