Ентузіаст витратив більше 2 місяців на відтворення цілого всесвіту засобами Minecraft

Опубликовал
Вадим Карпусь

18-річний Крістофер Слейтон провів понад 2 місяці за вивченням чудес космосу та подальшим їх відтворенням, використовуючи лише матеріали та моди Minecraft. Результатами своєї творчості він поділився на YouTube-каналі ChrisDaCow.

Після публікації запису на Reddit r/Minecraftbuilds відео Слейтона набрало понад 3,7 млн переглядів, а кількість підписників перевищила 228 тис. Відео розповідає про прагнення ентузіаста Minecraft не тільки побудувати, але й зрозуміти нашу планету, сонячну систему і все, що знаходиться за її межами.

Відео починається з опису практичного підходу Слейтона до збирання інформації. Автор розповів ресурсу New York Times, що шлях від ідеї до готового відтворення всесвіту змусив його «…ще більше усвідомити, наскільки він прекрасний».

Курс Python від Mate academy.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

Одним із багатьох завдань Слейтона на цьому шляху була необхідність знайти реалістичний метод відтворення поведінки світла в космосі, а потім застосувати його до своїх нещодавно побудованих небесних тіл. Слейтон використав ряд модів Minecraft, у тому числі World Edit, пакети текстур галактики, Distant Horizons, Optifine та інші інструменти для створення бажаного зовнішнього вигляду та світлових ефектів.

Слейтон має намір продовжити розробку складних витворів у Minecraft. Ентузіасти Minecraft можуть знайти додаткову інформацію та завантажити збірки Слейтона, включаючи всесвіт, на його сторінці Patreon.

Джерело: techspot

Disqus Comments Loading...