Рубрики НовиниСофт

Фанати Frogwares зібрали понад $160 тис. на ремейк Sherlock Holmes: The Awakened — у ньому можна буде зіграти за доктора Ватсона

Опубликовал
Вадим Карпусь

Як ми повідомляли раніше, проєкт зі збору коштів на випуск ремейку гри Sherlock Holmes: The Awakened виявився дуже успішним на Kickstarter. За 6 годин вдалося зібрати цільову суму, необхідну для випуску гри. Але фанати й надалі підтримують проєкт фінансово, що дозволяє досягати нових цілей.

Так, після подолання рубежу $110 тис. зібраних коштів розробники пообіцяли додати в гру систему Metagame. Вона відстежуватиме дії гравця та винагороджуватиме його за ретельне проведення розслідування.

Наступний рубіж було встановлено на рівні $160 тис., і його також вдалося успішно подолати (на момент підготовки матеріалу кампанія зібрала $162,6 тис.). Це дозволить додати у гру можливість грати за доктора Джона Ватсона у певні моменти історії. Розробники обіцяють реалізувати повноцінне озвучення, що дозволить розмовляти з іншими персонажами, а також допомагати Шерлоку Холмсу розслідувати злочини. Розробники вже поділилися концептуальними зображеннями доктора Ватсона.

Онлайн-курс "English for Designers" від Vocabulaba.
Навчіться описувати деталі своєї роботи, формувати CV англійською та вільно обговорювати флоу проєктів із замовниками.
Детальніше про курс

Попри використання слова «ремейк», фактично Sherlock Holmes: The Awakened буде майже новою грою. Вона отримає змінений сюжет та нові сторонні квести. У новій версії Sherlock Holmes: The Awakened детективи розслідуватимуть справу, пов’язану з Ктхулху. Розробники також мають намір оновити графіку, анімацію та інтерфейс гри. Вихід гри очікується у лютому 2023 року на платформах ПК (Steam, Epic Games Store, GoG, Gamesplanet), PS5, PS4, Xbox Series X та S, Xbox One та Nintendo Switch. У грі передбачено озвучення англійською мовою, інтерфейс та субтитри українською (та десятком інших) мовою.

Disqus Comments Loading...