Рубрики НовиниІгри

Фанатський рімейк Fallout 2 буде RPG у відкритому світі та вийде в Steam

Опубликовал
Андрій Русанов

Гра Fallout 2 нещодавно отримала нову хвилю цікавості завдяки популярності серіалу Fallout від Amazon. Команда ентузіастів створює рімейк Fallout 2 у стилі на та рушії ігор Bethesda та хоче вийти в Steam.

У нещодавньому інтерв’ю The Gamer Деміон Дапонте, відеоредактор-фрілансер, який очолює команду розробників Project Arroy з понад 100 моддерів, розкрив деякі подробиці проєкт. Команда намагається переробити другу частину серії у сучасну рольову гру з відкритим світом на рушії Fallout 4. Оскільки оригінальна гра була недостатньо великою, команда також розширить світ і запропонує для дослідження скорочену версію Сан-Франциско.

Фанатський рімейк також переробить деякі механізми оригіналу, такі як випадкові зустрічі, які здаються їм зайвими, поверне класичний Pip-Boy та деякі речі з New Vegas, щоб розширити погляд на Нову Каліфорнійську Республіку. Силова броня з Fallout 4 також повернеться — розробник вважає, що те, як вона працює, має більше сенсу порівняно з варіантами Fallout 3 та New Vegas.

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Хоча дата випуску Fallout 2 Project Arroyo ще не відома, існує велика ймовірність, що створений фанатами рімейк буде випущений у Steam. «Це просто платформа, яка є у кожного, до неї простіше отримати доступ, простіше оновлюватися, простіше встановлювати гру — вона ефективніша. Нам потрібно було б визначити всі особливості, щоб у вас були Fallout 2 і Fallout. 4 та всі DLC останньої, щоб переконатися, що немає юридичних проблем, але ми все ще розглядаємо це». Більше інформації про рімейк Fallout 2 можна знайти на Discord.

Disqus Comments Loading...