Рубрики НовиниКіно

Фільм «Джокер: Божевілля на двох» отримав рейтинг R через сцени з «сильним насильством» та «повним оголенням»

Опубликовал
Катерина Даньшина

Фільми з рейтингом R дозволяють для перегляду особам, які не досягли 17 років, лише за присутності одного з батьків або законного представника.

За даними Variety, мюзикл, який продовжує історію «Джокера» 2019 року, отримав  рейтинг R через сцени з «сильним насильством», «обсценною лексикою», а також «короткочасним повним оголенням». Оригінальний фільм отримав подібну характеристику — однак з додатковою приміткою про «тривожну поведінку».

Хоакін Фенікс повторює роль Артура Флека, тоді як Леді Ґаґа вперше приміряє на себе роль його подружки.

Раніше Гарлі Квін грала Марґо Роббі в таких фільмах, як «Загін самогубців» (2016), «Хижі птахи» (2020) і «Загін самогубців: Місія навиліт» (2021). Ґаґа, яка відзначилась ролями у стрічках «Народження зірки» та «Дім Ґуччі», має зобразити «більш дорослу версію» лиходійки та проявити свої вокальні здібності (оскільки фільм, як зазначав режисер Тодд Філліпс, буде мюзиклом).

Онлайн-курс "Проджект-менеджер в ІТ" від Laba.
Навчіться запускати, контролювати й успішно реалізовувати ІТ-проєкти. Пройти весь шлях проєктного управління на реальному кейсі вам допоможе PMD із 19-річним досвідом в ІТ.
Детальніше про курс

До акторського складу сиквела також увійшли Кетрін Кінер, Брендан Ґлісон і Зазі Бітц.

Раніше стало відомо, що Warner Bros. витратила $200 млн на «Джокер 2» — це більш ніж удвічі перевищує бюджет першої частини. Перший «Джокер» зібрав у світовому прокаті понад $1 мільярд і очолив «Оскар» 2020 року з 11 номінаціями. Фенікс отримав статуетку за найкращу чоловічу роль.

Фільм «Джокер: Божевілля на двох» має вийти в кінотеатрах 4 жовтня 2024 року. Офіційний трейлер очікуємо 9 квітня.

Постер

Disqus Comments Loading...