Фільм «Памфір» за перший вікенд прокату зібрав 2,4 млн грн., що є одним з найкращих результатів серед українських драм

Опубликовал
Вадим Карпусь

Український фільм «Памфір», що вийшов в національний прокат 23 березня 2023 року, продемонстрував хороші касові збори. Протягом першого вікенду драма режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука зібрала в кінотеатрах майже 16 тис. глядачів, які витратили на квитки 2,6 млн грн.

Отже, за результатами першого вікенду прокату фільм «Памфір» зміг випередити драми «Мирний-21» Ахтема Сеітаблаєва та «Щедрик» Олесі Моргунець-Ісаєнко. Для порівняння, бокс-офіс фільму «Мирний-21» за перший вікенд склав 1,9 млн грн, а для «Щедрика» цей показник склав трохи понад 1 млн грн. Результат фільму «Максим Оса» – майже 956 тис. грн.

Разом з тим, «Памфір» не зміг випередити фільм «Ціна правди», який у перші дні показу в Україні залучив понад 40 тис. глядачів та зібрав в прокаті майже 4 млн грн.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Дія фільму «Памфір» відбувається на заході України напередодні традиційного карнавалу Маланки. Головний герой на ім’я Памфір  повертається до родини після тривалої відсутності. Коли його син влаштовує підпал в молитовному домі, Памфір змушений повернутися до кримінального минулого, щоб відшкодувати збитки.

Радимо ознайомитися з рецензією на фільм «Памфір» від ITC.UA.

Джерело: forbes

Disqus Comments Loading...