Фото: справжні та підроблені Apple AirPods Pro під томографом

Опубликовал
Юрій Орос

Завжди існує загроза придбати підроблену техніку, проте як саме вона відрізняється від оригіналу? З цим можуть допомогти технології, які застосовуються в медицині.

Джон Брунер є керівником відділу маркетингу в компанії Lumafield, яка є виробником обладнання, що спеціалізується на комп’ютерних томографах для інженерів, передає Business Insider. Він поділився в X кількома фотографіями, на яких зображені КТ-скани справжньої пари AirPods Pro, порівнюючи її з підробками.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Lumafield проаналізував деякі ключові відмінності між акумуляторами, схемами та загальною якістю справжніх і фейкових AirPods Pro.

За словами маркетолога Lumafield, справжні AirPods мають крихітні батарейки. Підроблені AirPods, однак, мають масивніші акумулятори, які можуть бути менш безпечними. Батареї визначають форму навушника, роблячи його трохи більш громіздким і потенційно менш зручним.

Проводка всередині справжніх AirPods набагато складніша, й займає весь внутрішній простір. За словами Брунера, у підроблених AirPods порожнин більше.

Підроблені AirPods оснащені меншою кількістю мікрофонів, тому їм складно досягти порівняної якості записаного звуку. Серед інших зауважень — обмеження можливостей бездротової зарядки та відсутність магнітів, які кріплять AirPods у зарядному кейсі.

Тож як можна переконатися, що AirPods оригінальні? Є кілька способів перевірити.

Користувачі можуть зайти на сайт Apple Check Coverage  і ввести серійний номер AirPods на зарядному кейсі. Цей сайт використовується для перевірки наявності гарантії на продукт. Якщо він повідомляє, що не може перевірити наявність гарантійного покриття для введеного серійного номера, це, ймовірно, означає, що пара є підробкою.

Перевірте пакування AirPods на наявність граматичних або орфографічних помилок. AirPods також повинні під’єднатися до застосунку Find My, коли ви під’єднаєте їх до телефону. Раніше ми вже писали про досвід киянина, якому «‎пощастило» купити на OLX якісну підробку AirPods Pro.

Disqus Comments Loading...