Рубрики Новини

Фотогалерея дня: Німці відзначили завершення виробництва електромобілів BMW i3 спецверсіями Frozen Dark та Galvanic Gold

Опубликовал
Сергій Кулеш

Серійне виробництво компактних преміальних електромобілів BMW i3 стартувало далекого 2013 року. З того часу німці зібрали 250 тис. екземплярів моделі, яка продавалася у 74 країнах світу. Однак, як і у випадку з Nissan Leaf, старожилу настав час дати дорогу амбітним новачкам.

Німецький автовиробник вирішив відзначити цю подію відразу двома спецверсіями електромобіля. Спочатку була представлена ​​BMW i3s HomeRun Edition, яка вперше отримала стильне матове забарвлення Frozen від BMW Individual. Всього було випущено 10 особливих екземплярів, п’ять з яких набули відтінку Frozen Dark Grey і ще п’ять – Frozen Dark Red II.

А днями німці представили публіці одразу 18 золотистих BMW i3s у кольорі Galvanic Gold. Це останні екземпляри, що зійшли зі складальних ліній виробника, і їх відразу ж відправили покупцям, які отримали справжній ексклюзив.

Нагадаємо, що найближчими роками електромобіль BMW i3 замінять новим компактним електричним кросовером BMW iX1.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Джерело: BMW

Disqus Comments Loading...