Рубрики НовиниКіно

«‎Фуріоза» — український трейлер приквелу «‎Шаленого Макса» з Анею Тейлор-Джой та Крісом Гемсвортом

Опубликовал
Катерина Даньшина

«‎Фуріоза» вийде у травні 2024 року, розкриваючи історію походження культового персонажа Шарліз Терон.

Постапокаліптична епопея Джорджа Міллера розкаже історію походження жінки-войовниці ‎Фуріози у виконанні Ані Тейлор-Джой («Ферзевий гамбіт», «Меню»). Кріс Гемсворт (франшизи «Месники», «Тор») зіграє головного лиходія Дементуса, також до акторського складу приєдналися Том Берк, Деніел Веббер і актори з «‎Дороги гніву» Натан Джонс у ролі Ріктуса Еректуса та Ангус Семпсон у ролі Механіка.

«Коли світ занепав, юну Фуріозу викрадають із Зеленого Місця Багатьох Матерів та віддають до рук великої Байкерської Орди на чолі з Дементусом. Пробираючись разом Пусткою, вони натрапляють на Цитадель Несмертела Джо. Поки два тирани воюють за панування, на Фуріозу чекає багато випробувань у спробі віднайти шлях додому‎», — пишуть в офіційному синопсису.

78-річний Міллер, для якого це вже п’ятий фільм у франшизі, писав сценарій «Фуріози» разом з Ніком Латурісом.

Перший фільм серії з Мелом Гібсоном в головній ролі вийшов у 1979 році. Після двох продовжень, випущених у 1981 та 1985 роках, роль «божевільного» Макса Рокатанскі у «Дорозі люті» 2015 року взяв на себе Том Гарді. Остання робота, у якій також зіграли Ніколас Голт та Шарліз Терон (Фуріоза), зібрала $400 млн у прокаті та отримала 10 номінацій на премію «Оскар» та перемогу за найкращий монтаж фільму, монтаж звуку, мікшування звуку, постановочний дизайн, макіяж, зачіски та дизайн костюмів.

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

В українських кінотеатрах «‎Фуріоза» стартує 23 травня 2024 року.

Офіційний український трейлер

Трейлер (оригінал)

Постер

 

Disqus Comments Loading...