Рубрики НовиниWTF

У Китаї створили ґаджет для дистанційних поцілунків — він приєднується до смартфона і дозволяє парам на відстані «відчути близькість»

Опубликовал
Катерина Даньшина

Стосунки на відстані часто бувають дуже важкими через відсутність близькості. Однак китайські дослідники намагаються розв’язати цю проблему, створивши пристрій для імітації поцілунків.

Девайс, розроблений групою студентів з Професійного інституту мехатронних технологій Чанчжоу, складається з пари силіконових губ, які запам’ятовують рухи, тиск та температуру людських губ та надсилають інформацію на інший парний пристрій, який усе це відтворює.

«Губи» працюють через програму на смартфоні та приєднуються через порт для зарядки. Поцілунки можна відіслати партнеру, який використовує такий самий пристрій. Повідомляється, що девайс може відтворювати навіть звук — тому користувачам треба обережніше поводити себе з іграшкою і не надто захоплюватись процесом. 

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Програма може об’єднувати лише одного відправника та одного одержувача одночасно (для сприяння моногамним стосункам, за словами творця) і вимагає згоди обох сторін.

Один з винахідників пристрою каже, що ідея розробки прийшла йому в голову після семи років стосунків на відстані зі своєю тепер уже колишньою дівчиною. Він також вважає, що пристрій може допомогти людям з інфекційними захворюваннями порожнини рота.

Повідомлення про пристрій викликали неоднозначну реакцію в соціальних мережах. Дехто каже, що це моторошно та дивно, дехто загадується над питанням — чому пристрій немає язика, а інші запитують, де можна придбати губи.

Пара девайсів нині продається у китайському інтернет-магазині Taobao — приблизно за $80.

Однак це не перший пристрій, який імітує поцілунки. У 2016 році один з інститутів Малайзії випустив «Кіссінджер» — чохол для телефону з підкладкою, яку користувач цілував, щоб цей досвід відтворити на іншому пристрої. Але він був не таким реалістичним, як китайські силіконові губи.

Джерело: Techspot

 

Disqus Comments Loading...