Garmin Instinct Crossover — захищений смартгодинник з розумними механічними стрілками, які не закривають цифровий екран

Опубликовал
Андрей Русанов

Компанія Garmin поповнила свою лінійку захищеним годинником з можливостями для фітнесу. Модель Instinct Crossover коштує $499,99 і має незвичайну деталь – фізичні стрілки з люмінесцентним покриттям.

Гаджет виглядає як традиційний годинник, однак забезпечений базовими інтелектуальними функціями, такими як push-сповіщення та будильники. Garmin Instinct Crossover призначені для людей, які хочуть традиційний і елегантний наручний годинник з повсякденним відстеженням активності.

Garmin витримала у цій моделі традиційний дизайн, що нагадує атмосферу Casio. Стрілки годинника світяться в темряві та оснащені новою технологією RevoDrive, яка автоматично калібрує їх положення у випадку, якщо годинник зазнав ударного впливу. Необхідності подивитися дані на екрані стрілки можна перевести в горизонтальне положення, а після повернути назад коректний показ часу – дивіться цей ефект на офіційному відео за таймкодом (0:16 с).

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Instinct Crossover має водостійкість 10 АТМ, термічну та ударну міцність. Ви отримуєте широкий спектр функцій Garmin для фітнесу та здоров’я, включаючи Body Battery, моніторинг тренувань, зміни серцевого ритму та часу для відновлення. Також модель оснащена GPS та Garmin Pay.

Garmin обіцяє місяць автономної роботи базової моделі годинника. Додавши до її ціни $50, можна придбати варіант із сонячною зарядкою – з нею обіцяють до 70 днів автономії. За додаткові $100 можна придбати Instinct Crossover Solar Tactical Edition з нічним баченням, режимом скритності та іншими «тактичними» можливостями.

 

Джерело: Cision

Disqus Comments Loading...