Новини Пристрої 09.11.2022 о 13:42 comment views icon

Garmin Instinct Crossover — захищений смартгодинник з розумними механічними стрілками, які не закривають цифровий екран

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Компанія Garmin поповнила свою лінійку захищеним годинником з можливостями для фітнесу. Модель Instinct Crossover коштує $499,99 і має незвичайну деталь – фізичні стрілки з люмінесцентним покриттям.

Garmin Instinct Crossover

Гаджет виглядає як традиційний годинник, однак забезпечений базовими інтелектуальними функціями, такими як push-сповіщення та будильники. Garmin Instinct Crossover призначені для людей, які хочуть традиційний і елегантний наручний годинник з повсякденним відстеженням активності.

Garmin Instinct Crossover

Garmin витримала у цій моделі традиційний дизайн, що нагадує атмосферу Casio. Стрілки годинника світяться в темряві та оснащені новою технологією RevoDrive, яка автоматично калібрує їх положення у випадку, якщо годинник зазнав ударного впливу. Необхідності подивитися дані на екрані стрілки можна перевести в горизонтальне положення, а після повернути назад коректний показ часу – дивіться цей ефект на офіційному відео за таймкодом (0:16 с).

Instinct Crossover має водостійкість 10 АТМ, термічну та ударну міцність. Ви отримуєте широкий спектр функцій Garmin для фітнесу та здоров’я, включаючи Body Battery, моніторинг тренувань, зміни серцевого ритму та часу для відновлення. Також модель оснащена GPS та Garmin Pay.

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Ithillel.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Garmin обіцяє місяць автономної роботи базової моделі годинника. Додавши до її ціни $50, можна придбати варіант із сонячною зарядкою – з нею обіцяють до 70 днів автономії. За додаткові $100 можна придбати Instinct Crossover Solar Tactical Edition з нічним баченням, режимом скритності та іншими «тактичними» можливостями.

Умные часы Garmin Instinct 2 Solar могут работать без подзарядки «вечно» — если гулять под солнцем по несколько часов в день

 

Джерело: Cision

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: