Рубрики Новини

Геймдиректором нової трилогії The Witcher став Себастіан Калемба — керівник напряму анімацій CD Projekt Red

Опубликовал
Андрей Русанов

Про свою нову роль у компанії Себастіан Калемба повідомив у Твіттері. Раніше він створював анімацію в The Witcher 3 та доповнень до гри, а також керував цим процесом у Cyberpank 2077.

Судячи з усього, йдеться саме про нову сагу з трьох ігор, нещодавно анонсовану CD Projekt Red. Компанія оголосила про створення нового циклу ігор у світі Відьмака у жовтні. Попередньо відомо, що ігри не будуть сюжетним продовженням випущеної трилогії.

«Кар’єрні новини: я керую новою сагою про Відьмака. З моменту приєднання до @CDPROJEKTRED я вважаю, що немає нічого неможливого, і піднімати планку, розповідати емоційні історії та створювати світи — ось для чого ми тут. Я пишаюся тим, що є частиною CDPR і працюю з такою талановитою та захопленою командою.»

Онлайн-курс "Архітектура високих навантажень" від robot_dreams.
Досвід та інсайти від інженера, який 12 років створює програмне забезпечення для Google.
Програма курсу і реєстрація

Цікаво, що Себастіан Калемба подарував власну зовнішність персонажу Cyberpank 2077 Віктору Вектору. Він навіть узяв зображення Вектора для свого аватара у Facebook.

Важко сказати, як вплине на сюжет гри керівник, котрий займався технічною стороною розробки. З іншого боку, оптимізму додає участь людини, яка безпосередньо причетна до створення улюбленої багатьма трилогії The Witcher.

Орієнтовною датою виходу гри (з кодовим ім’ям Polaris) під керівництвом Себастіана Калемби називають 2025 рік, наступні дві частини повинні вийти протягом кількох років після неї. Ймовірно, перед цим вийде рімейк першої гри The Witcher на движку Unreal Engine 5.

 

Disqus Comments Loading...