Гендир Nvidia порекомендував країнам будувати суверенну інфраструктуру штучного інтелекту для економічного зростання й захисту культури

Опубликовал
Юрій Орос

Генеральний директор Nvidia Дженсен Хуанг поділився думкою, що кожна країна повинна мати власну інфраструктуру штучного інтелекту, щоб скористатися економічним потенціалом і захистити власну культуру.

Ви не можете дозволити, щоб це було зроблено іншими.

— сказав Хуанг на Всесвітньому урядовому саміті в Дубаї.

Хуанг, чия компанія завдяки домінуванню на ринку висококласних ШІ-чіпів злетіла до 1,5 трлн доларів, заявив, що його компанія «демократизує» доступ до ШІ завдяки швидкому зростанню ефективності обчислень на основі алгоритмів штучного інтелекту.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

Решта залежить від вас: ви повинні проявити ініціативу, активізувати свою галузь, побудувати інфраструктуру так швидко, як тільки зможете.

Він сказав, що страхи щодо небезпеки ШІ перебільшені, зазначивши, що інші нові технології та галузі, такі як автомобілі та авіація, були успішно врегульовані.

Є певні інтереси в тому, щоб налякати людей цією новою технологією, містифікувати цю технологію, заохотити інших людей нічого не робити з цією технологією і покластися на них. І я думаю, що це помилка.

Після нового раунду американських обмежень у жовтні, накладених на деякі з її ШІ-чіпів, Nvidia заявила в листопаді, що працює з клієнтами в Китаї та на Близькому Сході над отриманням експортних ліцензій на нові продукти, які відповідатимуть американським правилам, передає Reuters.

Disqus Comments Loading...