Рубрики НовиниWTF

Getty Images виявив ще одне відредаговане фото Британської королівської родини — з покійною Єлизаветою II

Опубликовал
Катерина Даньшина

Тиждень тому Кейт Міддлтон спіймали на неякісній редактурі сімейного фото, а нині Getty Images виявив чергове «покращене зображення» королівської родини, на якому присутня покійна Єлизавета II.

На знімку 2022 року королева зображена в оточенні своїх онуків і деякі деталі свідчать про те, що він був відредагований. Видання CNN знайшло щонайменше 19 неточностей на фото — зокрема в одязі, пасмах волосся та освітленні.

Такі агенції як Getty Images дозволяють лише мінімальне редагування фото, щоб уникнути поширення дезінформації, тож знімок Британської королівської родини не відповідає вимогам і позначений як «удосконалений у цифровий спосіб».

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Після Різдва принцеса Уельська рідко з’являлась на публіці, посилаючись на операцію на черевній порожнині. Водночас її відсутність породила кілька теорій змов, включно з припущеннями про зради Вільяма. Зрештою Кейт оприлюднила фото з дітьми у соцмережах, яке викликало ще більше чуток, оскільки будо відредагованим. Associated Press та інші інформаційні агентства вилучили фотографію.

Disqus Comments Loading...