Новини WTF 20.03.2024 о 17:23 comment views icon

Getty Images виявив ще одне відредаговане фото Британської королівської родини — з покійною Єлизаветою II

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Тиждень тому Кейт Міддлтон спіймали на неякісній редактурі сімейного фото, а нині Getty Images виявив чергове «покращене зображення» королівської родини, на якому присутня покійна Єлизавета II.

На знімку 2022 року королева зображена в оточенні своїх онуків і деякі деталі свідчать про те, що він був відредагований. Видання CNN знайшло щонайменше 19 неточностей на фото — зокрема в одязі, пасмах волосся та освітленні.

Getty Images виявив ще одне відредаговане фото Британської королівської родини — з покійною Єлизаветою II

Такі агенції як Getty Images дозволяють лише мінімальне редагування фото, щоб уникнути поширення дезінформації, тож знімок Британської королівської родини не відповідає вимогам і позначений як «удосконалений у цифровий спосіб».

Після Різдва принцеса Уельська рідко з’являлась на публіці, посилаючись на операцію на черевній порожнині. Водночас її відсутність породила кілька теорій змов, включно з припущеннями про зради Вільяма. Зрештою Кейт оприлюднила фото з дітьми у соцмережах, яке викликало ще більше чуток, оскільки будо відредагованим. Associated Press та інші інформаційні агентства вилучили фотографію.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: