Годинник Samsung Galaxy Watch FE «засвітився» у базі даних IMEI — буде доступний в усьому світі

Опубликовал
Андрей Русанов

Samsung планує випуск розумного годинника під умовною назвою Galaxy Watch FE. Відповідно до номерів моделей, помічених у базі даних IMEI Android Headlines, Samsung планує випустити Galaxy Watch FE у всьому світі. Про смартгодинник відомо небагато, окрім номера моделі SM-R866. Вважається, що це може бути оновлення Galaxy Watch 4, про яке згадувалося кілька місяців тому.

Модель Samsung Galaxy Watch FE буде офіційно доступна на глобальному, американському та корейському ринках. Номери моделей нового смартгодинника: SM-R866F, SM-R866U, SM-R866N. Літери F, U та N у кінці номерів моделей позначають відповідно глобальний ринок, США та Корею. Крім того, Galaxy Watch 4 має номер моделі SM-R860F. Схожість номерів моделей підтверджує, що буде випущена нова версія Galaxy Watch 4.

Очікується, що Galaxy Watch FE буде схожий на Galaxy Watch 4 з погляду дизайну та функціональності. Розумний годинник, швидше за все, матиме круглий дизайн та безель, що обертається, і, ймовірно, використовуватиме операційну систему Google Wear OS.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Очікується, що Galaxy Watch FE матиме доступнішу вартість. Користувачі з більш обмеженим бюджетом також матимуть доступ до смартгодинника Samsung з найновішими технологіями. FE у кінці назви означає Fan Edition. Ним можуть зацікавитися ті покупці, яких засмучувала ціна основної лінійки Galaxy Watch.

Disqus Comments Loading...