Рубрики НовиниКрипто

Goldman Sachs: падіння криптовалют має дуже незначний вплив на економіку

Опубликовал
Максим Григор'єв

За даними американського інвестиційного банку Goldman Sachs, відтік криптовалюти «дуже незначний» у порівнянні з загальним капіталом домогосподарств США. Bloomberg процитував дослідження, що показує, що домогосподарствам США належить близько однієї третини світового ринку криптовалюти, і після п’яти місяців падіння це дорівнюватиме приблизно $300 млрд.

Для порівняння, на кінець 2021 року на акції припадало приблизно 33% добробуту домогосподарств, а недавнє падіння цін на них, ймовірно, зменшило власний капітал домогосподарств приблизно на $8 трлн.

«Ці закономірності мають на увазі, що коливання цін на акції є основним фактором зміни власного капіталу домогосподарств, тоді як криптовалюти роблять лише незначний внесок».

Goldman Sachs

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Економісти пояснили, що загальний власний капітал домогосподарств США за даними минулого року становив $150 трлн. З іншого боку, ринок криптовалюту за останній рік втратив $1 трлн. Таким чином, економісти вважають, що це все ще дуже мало в порівнянні з усім власним капіталом домогосподарств США.

Disqus Comments Loading...