Google анонсувала складаний смартфон Pixel Fold (поки що лише віртуально) – повноцінна презентація відбудеться в рамках Google I/O 2023

Опубликовал
Вадим Карпусь

Чутки, що циркулювали раніше, повністю підтвердилися – на майбутньому заході Google I/O 2023 пошуковий гігант представить свій перший складаний смартфон Pixel Fold. А поки що Google обмежилася цифровим анонсом пристрою.

Компанія не поділилася жодними технічними характеристиками Pixel Fold, лише опублікувала коротке відео. Воно демонструє пристрій, що розкривається аналогічно смартфонам серії Samsung Galaxy Z Fold. Можна бачити зовнішній та внутрішній дисплей, блок камер, схожий на модуль смартфонів Pixel. Хоча блок камер виділяється не так сильно і в цілому відповідає тому, що ми бачили у витоку рекламних матеріалів. Відео також підтверджує великі межі внутрішнього дисплея.

Попередні витоки стверджували, що Pixel Fold містить зовнішній 5,8-дюймовий екран і внутрішній дисплей діагоналлю 7,6 дюйма. За чутками, пристрій оснащений процесором Google Tensor G2, важить 284 г і має «найміцніший шарнір серед складних» моделей. Ціна Pixel Fold очікується на рівні $1700.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Сторінка Google Store дозволяє зацікавленим покупцям підписатися на отримання додаткової інформації, як тільки вона буде офіційно представлена 10 травня.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...