Рубрики НовиниСофт

Google Fi — третій ребрендинг віртуального оператора за 8 років та 7-денний пробний період

Опубликовал
Андрей Русанов

Віртуальний мобільний оператор Google провів уже третій ребрендинг за вісім років та додав можливість безплатного тестування послуг на eSIM. Також сервіс отримав новий логотип.

Спочатку сервіс називався Project Fi, потім Google Fi, його нову актуальна назва Google Fi Wireless. Новий логотип оператора досить примітний: це буква “F”, стилізована під “палички” телефонного індикатора мережі, що розвернений на 90°.

Новий безплатний пробний режим дозволяє кожному власнику телефону з eSIM протягом 7 днів користуватися послугою Google Fi Wireless з 10 ГБ трафіку. Насамперед це можливість оцінити якість зв’язку та покриття.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

На час пробного періоду Google надає новий номер Fi зі збереженням працездатності поточного номера. Нюанс у тому, що безкоштовний тариф вимагає введення даних кредитки – через тиждень автоматично буде виставлено рахунок на $50 відповідно до тарифу Simply Unlimited. Однак підписку одразу можна скасувати парою дотиків, при цьому все одно можна скористатися 7-денним пробним періодом.

Програма Google Fi Wireless отримала горизонтальний список членів сім’ї вгорі у вигляді традиційних круглих іконок з підписом. Натискання на профіль демонструє використання ним даних та відкриває налаштування батьківського контролю. Батьки можуть дозволити пристрою спілкуватися лише з людьми зі списку контактів (лише для Android), віддалено вмикати спільне використання розташування або керувати обмеженнями даних.

Google Fi дозволяв безплатно шерити смартфон на тарифах Flexible і Unlimited Plus, тепер ця можливість також поширюється на базовий план Unlimited. Компанія пропонує безкоштовні смартфони в США у разі дворічної підписки на Google Fi Wireless: під час придбання на сайті Fi пакета видається Pixel 6a з повною оплатою покупцем його ціни $449, які повертаються у вигляді щомісячних виплат протягом 24 місяців.

Понад рік тому, у зв’язку з військовим вторгненням росії в Україну, Google Україна скасувала плату за міжнародні дзвінки з України та США в Україну через Google Fi:

Джерело: Ars Technica

Disqus Comments Loading...