Рубрики НовиниСофт

Google Meet відтепер підтримує групові відеодзвінки у роздільній здатності 1080p

Опубликовал
Катерина Даньшина

Вперше функція відеовикликів у вищій якості з’явилась на сервісі Google ще у квітні, але була доступна для дзвінків «‎сам на сам».

Нині роздільна здатність 1080p поширюється й на групові відеосесії (від 3-х та більше учасників) в Google Meet для передплатників Workspace.

Для того, щоб скористатися функцією, учасники з вебкамерами Full HD (або кращими) мають ввімкнути її, прийнявши підказку, що автоматично з’явиться на екрані приєднання. Як підтвердження — у верхньому правому куті вікна відео з’явиться піктограма 1080p.

Параметри для надсилання та отримання високоякісного відео можна встановити в розділі «Налаштування» > «Відео в Інтернеті», і Google Meet автоматично налаштує якість, якщо пропускна здатність мережі зменшиться.

Онлайн-курс "Предметний дизайн" від Skvot.
Навчіться створювати функціональні, трендові та ергономічні дизайни меблів та предметів інтер’єру.
Детальніше про програму курсу і лекторів

Оновлення вже доступне для передплатників Workspace, включаючи тарифи Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Enterprise Starter, Enterprise Plus, Education Plus, Teaching and Learning Upgrade і Workspace Individual. Платні користувачі Google One не включені до переліку, тому їм доведеться погодитися лише на індивідуальні дзвінки 1080p.

Disqus Comments Loading...