Рубрики НовиниСофт

Google Пошук отримав власний генератор зображень з ШІ — поки лише для користувачів з США та віком 18+

Опубликовал
Катерина Даньшина

Щоб використовувати нову функцію, доведеться під’єднатися до Google Labs і Search Generative Experience (SGE).

Схоже, часи, коли треба будо відвідувати сторонні сайти для того, щоб згенерувати зображення, потроху минають — нині скористатися можливостями нейромережі можна просто у пошуковику Google 

Для цього, як і в інших інструментах, необхідно ввести текстову підказку, і за кілька секунд система видасть готовий результат. Зображення можна експортувати у Google Диск або завантажити на пристрій. 

Щобільше, генерувати зображення можна у розділі Google Images — і піти далі, використавши Google Lens для пошуку реальних знімків на основі згенерованого ШІ. 

Онлайн-курс "Режисура та візуальний сторітелінг" від Skvot.
Перетворюй свої ідеї на сильні історії в рекламі, кліпах чи кіно Досвідом ділиться режисер, продюсер та власник продакшену, який 10+ років у професії.
Детальніше про курс

Поки функція доступна лише користувачам з США, в англомовних програмах і для користувачів віком від 18 років. До того ж попередньо необхідно зареєструватися в Google Labs і програмі Search Generative Experience (SGE).

Решта обмежень стосується заборони створення зображень знаменитостей, та й загалом фотореалістичних зображень будь-яких людських облич.

Нові функції доступні на вкладці Labs (піктограма колби) у застосунку Google на iOS, Android і на робочому столі Chrome.

Також зображення в Google Пошуку відтепер позначатимуться системою SynthID, яка виділятиме цифровим водяним знаком творчість ШІ.

Disqus Comments Loading...