Google відкриває кампус у Бей-В’ю, побудований повністю за проєктом компанії

Опубликовал
Максим Григор'єв

Компанія Google відкрила кампус для співробітників у Бей-В’ю після початку будівництва у 2017 році. Компанія створила цей будинок самостійно.

Одна з найпомітніших деталей кампуса – дах, який виготовлений з 90 тис. сріблястих сонячних панелей, які можуть генерувати сім мегаватів енергії. Це становить до 40% всіх потреб будівлі в енергії. Додатково поруч встановлені вітряні електростанції, що забезпечують електрикою всю нову штаб-квартиру, в якій кухні мають електричне обладнання замість газового. У кампусі встановлені автоматичні жалюзі, що пропускають велику кількість денного освітлення, та вентиляції, що бере 100% зовнішнього повітря.

У цьому ж кампусі знаходиться найбільша в США геотермальна установка, що допомагає обігрівати будівлю без додаткового палива. Система поглинає тепло із землі взимку та віддає його в землю влітку.

Онлайн-курс "Нотації BPMN" від Laba.
Опануйте мову BPMN для візуалізації бізнес-процесів, щоб впорядкувати хаос у них.Після курсу ви точно знатимете, що саме обрати для розв’язання завдань вашого бізнесу.
Дізнатись більше

Компанія Google нещодавно випустила розпорядження про переведення персоналу на гібридний графік роботи, за якого співробітники повинні працювати в офісах три дні на тиждень.

Подібний графік вводить і Apple, що викликало хвилю обурення і навіть звільнення директора з машинного навчання.

Disqus Comments Loading...