Google заявив про блокування російською владою банківського рахунку та банкрутство офісу у країні-агресорі

Опубликовал
Максим Григор'єв

Влада росії заарештувала рахунок Google у країні, що практично зупинило роботу офісу, заявив у середу представник компанії. Цей арешт відбувся після заяви російського офісу про подання заяви про банкрутство, повідомляє Reuters.

«Google росія опублікувала повідомлення про свій намір подати заяву про банкрутство», – сказав представник компанії.

«З 22 березня 2022 року компанія оголосила про банкрутство та неможливість виконувати грошові зобов’язання, нездатність виконати зобов’язання щодо виплати вихідної допомоги та (або) оплати праці персоналу, який працює або працював за трудовим договором, та (або) зобов’язання зі сплати обов’язкових платежів у встановлений термін».

Google

У вівторок росія заявила, що не планує блокувати сайти материнської компанії Alphabet, зокрема Google і YouTube, попри неодноразові загрози та штрафи. При цьому російським користувачам порадили уникати їх, оскільки може бути завдано шкоди.

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Незрозуміло, чи були причиною подання заяви про банкрутство штрафи у розмірі $113 млн, накладені на Google у грудні минулого року за те, що, за словами Москви, компанія неодноразово не видаляла контент, який росія вважає незаконним.

 

Disqus Comments Loading...