Новини Технології 18.05.2022 о 18:08 comment views icon

Google заявив про блокування російською владою банківського рахунку та банкрутство офісу у країні-агресорі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Влада росії заарештувала рахунок Google у країні, що практично зупинило роботу офісу, заявив у середу представник компанії. Цей арешт відбувся після заяви російського офісу про подання заяви про банкрутство, повідомляє Reuters.

«Google росія опублікувала повідомлення про свій намір подати заяву про банкрутство», – сказав представник компанії.

«З 22 березня 2022 року компанія оголосила про банкрутство та неможливість виконувати грошові зобов’язання, нездатність виконати зобов’язання щодо виплати вихідної допомоги та (або) оплати праці персоналу, який працює або працював за трудовим договором, та (або) зобов’язання зі сплати обов’язкових платежів у встановлений термін».

Google

У вівторок росія заявила, що не планує блокувати сайти материнської компанії Alphabet, зокрема Google і YouTube, попри неодноразові загрози та штрафи. При цьому російським користувачам порадили уникати їх, оскільки може бути завдано шкоди.

Незрозуміло, чи були причиною подання заяви про банкрутство штрафи у розмірі $113 млн, накладені на Google у грудні минулого року за те, що, за словами Москви, компанія неодноразово не видаляла контент, який росія вважає незаконним.

 

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Дії адміністрації YouTube роскомнагляд назвав «терористичними» та зажадав від Google негайно припинити «поширення погроз» на адресу росіян і трансляцію «антиросійських роликів»

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: